Ved å fortsette å bla gjennom nettsiden, godtar du vår bruk av informasjonskapsler. Les mer.

Ta vare på verdien til boligen din – med Eigar!

Eigar er en helt ny tjeneste som lar deg samle all dokumentasjon på ett sted, i tillegg til at du kan bruke løsningen for å kommunisere med håndverkerne du samarbeider med. Det skaper trygghet både for deg som eier boligen i dag – og de som skal eie den i fremtiden.

  • Et verktøy for både boligeiere, boligkjøpere og håndverkere.
  • Et verktøy som gir deg kontroll på alt fra fargekoder til leverandører og budsjettavtaler.
  • Et verktøy som senker risikoen for feil, mangler og misforståelser i forbindelse med boligbygging, renovasjon eller oppussing.
  • Et verktøy som ønsker å bidra til reduksjon i antall skader og forsikringssaker.

– Etter 20 år i bransjen så jeg behovet for et verktøy som skaper økt trygghet

Med bakgrunn som takstmann vet gründeren av Eigar, Rein Atle Ravndal, hvor viktig det er å ha dokumentasjonen i orden.

Hvert år bruker nordmenn 94 milliarder kroner på å pusse opp bolig og fritidseiendom. Samtidig får Forbrukerrådet flere tusen klager i året som gjelder håndverkere. Et godt digitalt verktøy for avtaler, informasjon, budsjettforståelse og kommunikasjon underveis kan bidra til at flere blir fornøyde med jobben som gjøres:

– Riktig informasjon og dokumentasjon kan bidra til at det blir færre tvister og mangler i forbindelse med oppussing, renovasjon og boligsalg. Når vi lanserer vår fullversjon er det ingen andre tjenester som kan sammenligne seg med Eigar, forteller Ravndal. Gjennom Eigar ønsker han å bidra til å skape verdi for både boligeiere, boligkjøpere og profesjonelle aktører.

FØLG MED: Første del av Eigar lanseres i løpet av andre kvartal.
Lurer du på noe allerede nå? Ta kontakt!

– Bedre kontroll, oversikt og kommunikasjon

Avdelingsleder for REHAB i Fjogstad Hus Sturle Fjermestad mener Eigar vil ha stor nytteverdi for boligeiere, kjøpere og fagfolk:

– Mitt inntrykk er at Eigar vil hjelpe både kunde og oss med bedre kontroll, oversikt og ikke minst kommunikasjon. Vi som rehabiliterer kan følge en bolig og hva som er blitt gjort, og legge en plan sammen med kundene våre om hva som skal gjøres fremover. Det jeg har sett av Eigar så langt er veldig spennende, samtidig som det er fantastiske muligheter for videreutvikling. Så ja, dette er musikk i mine ører, dette vil jeg ha!


Tips en venn om Eigar

eigar.no Facebook