Ved å fortsette å bla gjennom nettsiden, godtar du vår bruk av informasjonskapsler. Les mer.
Om Oss
En tjeneste for dagens boligeiere - og fremtidens

Tenk deg – At bilder av membran under bygging tas direkte fra mobilen til badet i din digitale bolig! Tenk deg - at all dokumentasjon fra håndverkeren, legges direkte til boligens digitale mappe! Tenk deg - at håndverkeren kan gjøre renovering på DIN digitale plattform, og med full økonomisk styring! Vet du, at ved å gjøre dette så skaper du ikke bare trygghet og kontroll for deg selv og håndverkeren din. Du tilrettelegger boligen din for den fremtidige eier i tillegg!

Et boligsalg går som regel fort, og det er ikke så mye tid den potensielle kjøperen har i boligen, før det skal legges inn bud. Tenk å kunne presentere boligen din i et system hvor kjøperen, fra sin egen sofakrok, rolig kan surfe gjennom tekniske bilder og dokumentasjon? Trygghet selger!

Ved å bruke Eigar i dag, tilrettelegger du også boligen din for den fremtidige eier!

Kitchen

Mobile phone
Ha med deg boligen digitalt i lomma, til enhver tid.
  • Et verktøy for både boligeiere, boligkjøpere og håndverkere.
  • Et verktøy som gir deg kontroll på alt fra fargekoder til leverandører og budsjettavtaler.
  • Et verktøy som senker risikoen for feil, mangler og misforståelser i forbindelse med boligbygging, renovasjon eller oppussing.
  • Et verktøy som ønsker å bidra til reduksjon i antall skader og forsikringssaker.

Kommunikasjon + kontroll = trygghet!

Etter 20 år som takstmann, så gründer Rein Atle Ravndal behovet for et verktøy som skaper økt trygghet for den vanlige boligeier. Gisle Johnsen, som er innehaver av Murerfirma Gisle Johnsen AS, indetifiserte seg tidlig med konseptet, og gikk etter hvert inn i rollen som aktiv investor.

Hvert år bruker nordmenn ca. 100 milliarder kroner bare på oppussing av bolig og fritidseiendom. Samtidig stiller myndlighetene strenge krav til dokumentasjon og utførelse til håndverkeren, og nå også strengere krav til dokumentering for selger i forbindelse med et vanlig boligsalg.

Eigar skal fungere som et godt digitalt verktøy for dokumentlagring, budsjettforståelse, informasjon og kommunikasjon. Systemet åpner også for en meget enkel bildedokumentering underveis i en byggeprosess, som gjør at et byggeprosjekt kan overleveres med dokumentasjon på et helt nytt nivå.

Vi i Eigar ønsker å fremme godt håndverk, skape økt trygghet for huseier, med et felles mål om mindre byggefeil og en tryggere boligomsetning.

Gründer Rein Atle Ravndal, og aktiv investor Gisle Johnsen
Gründer Rein Atle Ravndal, og aktiv investor Gisle Johnsen
Idar & Ellen
Idar & Ellen
Vi hjelper deg med svar på boligspørsmål

På vegne av forbrukerne, finner programlederne Ellen og Idar frem til gode kilder som kan gi gode svar på tema mange lurer på. På denne måten ønsker Eigar å bistå med rådgivning for å øke kunnskap – som igjen kan bedre kommunikasjon og redusere antall tvister.

Alle episodene i «NB!»-serien finner du på vår Youtube-kanal, og etter hvert vil du også få en oversikt på din brukerside hos Eigar. Registrer deg som bruker i dag.