Ved å fortsette å bla gjennom nettsiden, godtar du vår bruk av informasjonskapsler. Les mer.

Samle eiendommene dine på ett sted, med Eigar!

Har du flere eiendommer – kanskje både bolig og næring? Med Eigar får du full kontroll på dem alle, og styrer dem enkelt fra mobilen din. Er eiendommene fordelt på ulike eiendomsselskap? – Ingen problem! i Eigar veksler du enkelt mellom selskapene, som gir lett tilgang til eiendommene knyttet til det enkelte selskap.

Med Eigar kan du fra mobilen blant annet:

  • Gi digital tilgang til leietakere, håndverkere, bank, forsikring osv.
  • Få rask oversikt på all dokumentasjon, som FDV, tegninger mm.
  • Ta bilder direkte til rommet i den digitale boligen/næringsbygget.
  • Redigere renoveringsprosjekt som er opprettet i systemet.

Bonden, eiendomsutvikleren og entreprenøren!

Magnus Herredsvela er bonden med teft for business! Han har etter hvert også fått seg noen eiendommer, og med dette en solid bygningsmasse å holde kontroll på. Han disponerer i dag flere boliger, landbruk og næringseiendommer. 

Eigar hadde Magnus på kaffe-besøk i sommer, og vi fikk et godt innblikk i den travle mannens hverdag. Det er jammen ikke lett å holde kontroll på alle eiendommene, og det som skjer på hver og en av dem. Vi fikk imidlertid presentert Eigar, og det var en fornøyd mann som gikk ut dørene i Brannstasjonsveien 8 den dagen. Med seg hadde han alle eiendommene, samlet på én plattform digitalt i lomma. 

Vi har tatt en liten snarvisitt på den siste investeringen, som er Centrumsgården i Sandnes sentrum. Eiendommen er kjøpt sammen med hans forretningspartner, og de har store planer med bygget. De er allerede godt i gang med planleggingen av en større renovering/ombygging.


Opprett renoveringsprosjekt på eiendommen

Som bruker kan Magnus nå opprette renoveringsprosjekt direkte på Centrumsgården i Eigar´s system. Her inviteres enkelt alle håndverkerne til prosjektet, og de får tildelt hvert sitt fagområde, hvor de laster opp sin dokumentasjon. Alt presenteres sammen med leverandørens kontaktinformasjon. Han er ikke avhengig av at leverandørene er betalende brukere av Eigar, dette for å sikre at Magnus som eier skal få en komplett dokumentasjon fra dem alle. Noen funksjoner fra Eigar´s prosjektplattform:

  • Egen budsjettmal for prosjektet.
  • Modul for tilleggsbestillinger/endringer – godkjenn tillegg og budsjett oppdateres automatisk.
  • Dokumentdeling.
  • Link til “Innsiden” i den digitale bygningen tiltaket er registrert på – håndverker kan eks. ta bilder fra byggeplass direkte til rommet.

Når prosjektet er ferdig, og leverandøren har kvittert ut sin leveranse, avsluttes prosjektet og overføres automatisk til den digitale eiendommen prosjektet er opprettet på. Nå har Magnus full kontroll på all dokumentasjon i prosjektet, som i tillegg ligger ferdig tilrettelagt for neste eier.

Ta kontakt!

Tips en venn om Eigar

eigar.no Facebook