Ved å fortsette å bla gjennom nettsiden, godtar du vår bruk av informasjonskapsler. Les mer.

Større trygghet for huseier, med Eigars prosjektmodul. 

Vår prosjektmodul er nå endelig klar! Aldri før har det vært viktigere for huseier å ha kontroll på dokumentasjon i egen bolig. Samtidig har det nå heller aldri vært enklere for huseier å sikre seg dokumentasjonen han trenger. Han er ikke lenger avhengig av at dette håndteres av håndverker, men kan selv sette premissene i system utviklet og tilrettelagt ham, i rollene som både huseier og husbygger. 

Gjør det selv
Som huseier kan du selv opprette prosjekt på egen eiendom, og invitere alle som skal gjøre en jobb til én og samme plattform. Du er ikke engang avhengig av at håndverkeren er betalende bruker av Eigar, for at han skal kunne legge igjen dokumentasjon i ditt prosjekt. Vi har fokus på deg som huseier, og det skal være enkelt å få en fullstendig dokumentasjon.

Kontroll på økonomien
Prosjektmodulen har en budsjettmal, med sømløs tilknytning til vår modul for tilleggsbestillinger. Når du godkjenner et tilleggsarbeid, oppdateres budsjett automatisk. Her får du full kontroll på økonomien i prosjektet.

Dokumentasjon av verdi
Hver leverandør tildeles eget fagområde, hvor han laster opp sin dokumentasjon. Under hvert fagområde følger en bildeveileder. Veilederen tar for seg bildedokumentering av utsatte konstruksjonsdeler, som du ikke har tilkomst til når boligen er ferdig (eks. membran før fliser legges, teknisk installasjon osv.). På den måten får du dokumentasjon som virkelig er av verdi.

Trygghet ved salg
Når prosjektet avsluttes overføres det til den digitale boligen automatisk, med full presentasjon av alle aktører inkl. kontaktinformasjon, samt dokumentasjon presentert i ryddig oppsett under fagområde det hører til.

Ved å bruke Eigar i dag, trygger du både deg selv og kjøper i et fremtidig boligsalg.

Er du håndverker?

Ved å bruke Eigar lar du kunden ta sine første steg i sin digitale bolig, allerede ved kontraktskriving. Dette gir kunden eierskap til prosjektet, og danner grunnlag for en god kundeopplevelse fra start til slutt.

Du inviterer enkelt dine underleverandører til prosjektet, og er ikke avhengig av at de er betalende brukere av Eigar. Vi har huseier i fokus, og det skal være enkelt å få fullstendig dokumentasjon. Den enkelte leverandør laster selv opp sin dokumentasjon, og kvitterer når dette er gjort. På denne måten sørger du enkelt for at din kunde får en komplett dokumentert bolig, før den overleveres, og i et system som er tilrettelagt ham i tiden videre som huseier.

Som bruker får du historisk tilgang til alle dine prosjekt, med status slik det var når det ble avsluttet.

Ved mindre tiltak, kan du sende dokumentasjon direkte til postkassen i den digitale boligen (inngår i vår PRO+ lisens). Enklere blir det ikke!

Vi ønsker deg en riktig god jul og et godt nytt år!

Vi i Eigar ønsker Deg og dine en riktig fin julefeiring, og et godt nyttår. 

Også i år deltok Eigar i Aftenbladets pepperkakeby på Oljemuseet i Stavanger. Flott konsept, som gir inntekter til Røde Kors Rogaland. I år var byen større enn noen gang, og med byggverk som oser kvalitet og fantasi uten grenser.

Med noen bilder fra Eigar’s bidrag i år, ønsker vi alle en riktig fin julefeiring.

Tips en venn om Eigar

eigar.no Facebook