Ved å fortsette å bla gjennom nettsiden, godtar du vår bruk av informasjonskapsler. Les mer.

Endelig flyttet inn i drømmeboligen!

Nathalia og Steffen er tredjegangs boligbyggere, og det merkes! Boligen er dokumentert underveis i Eigar, og vi måtte selvsagt ta en tur på besøk etter innflytting.

Boligen er tegnet av Stav Arkitekter, og bygget av Hellvik Hus. Nathalia har selv stått i føringen for mye av materialvalgene, og her er ikke noe overlatt til tilfeldighetene. 

Noen kvaliteter som beskriver en god bolig, er at det bør være god kontakt mellom rommene, ha gode lysforhold, er arealeffektiv og designet slik at det skapes god kontakt mellom uteområde og boligens oppholdsrom. Du skal ikke være lenge i boligen, før du merker at alle disse kvalitetene har vært i fokus på tegnebrettet!

Kjøkkenet er boligens senterpunkt, med åpen løsning til stuen, og kort avstand til de fleste funksjonene i boligen. Åpen løsning med mesanin skaper god kontakt mellom kjøkken i første etasje, og stuen i andre etasje. Under trappen er det bygget en smart pantry, som gir god lagringsplass for tørrvarer, og romslig plass til kjøkkenmaskiner.

Boligen er på 253 m2, og oppført over 2 etasjer. I dette arealet inngår også garasjen, som har direkte tilkomst til vaskerommet. I tillegg er det også en liten leilighet i andre etasje, som gir gode leieinntekter.

Boligen har en stor solrik takterrasse med tilkomst fra stuen i andre etasje. Fra takterrassen er det god kontakt til terrassen på bakkenivå, og til boligens gårdsrom.

Boligen er dokumentert underveis i Eigar, som i dette tilfelle er håndtert via innleid takstkonsulent. I tillegg til å overta den fysiske boligen, har Nathalia og Steffen nå også fått boligen sin i digital versjon, ferdig spekket med dokumentasjon fra alle leverandørene. Dokumentasjonen er oversiktlig presentert under tilhørende fagområde, og sammen med kontaktinformasjon til utførende firma. Håndverkeren laster selv om dokumentasjonen, men er her fulgt opp av takstkonsulent.

Før tildekning er det tatt bilder av alle vegger/himlinger, direkte til rommet i den digitale boligen. Det har gjort det enkelt å unngå rørledninger, når bildene henges opp under innflytting.

Skjermbilder fra Eigar. Bilder er tatt på byggeplass, direkte til rommet i den digitale boligen, og er av stor verdi når boligen tas i bruk. Nathalia har selv lagt inn fargekoder mm., og informasjonen er alltid kun noen få klikk unna.

Eigar ønsker å fremme et godt håndverk. Vi kan jo da ikke bare gå forbi en gjennomført detalj som dette.

«Vi har brukt Eigar ofte etter overtakelse. Utrolig enkelt
system, og genialt at rørledninger etc. kun er et par
klikk unna når vi skal henge opp bilder. I tillegg er all
dokumentasjon allerede klar den dagen vi evt. skal selge.»

Nathalia Merkesvik, tredjegangs boligbygger

Ta kontakt!

Tips en venn om Eigar

eigar.no Facebook